VÅRA TJÄNSTER

Att flytta ut från Sverige till Portugal är ett stort steg som innefattar ett brett spektrum av frågeställningar och vi har kunskaper om följande:

  • Processen att lämna Sverige
  • Vad krävs för att uppfylla och ansöka om NHR
  • Köpa bostad
  • Hyra bostad
  • Myndighetskontakter i Portugal
  • Abonnemang och introduktion till det sociala livet

När det gäller juridiska frågor, så samarbetar vi med en auktoriserad portugisisk välmeriterad advokat.

 

MYNDIGHETSKONTAKTER

Oavsett av vilken anledning man beslutar sig för att flytta till Portugal, så krävs det ett stort antal kontakter med olika myndigheter för att nå ända fram. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs och bistår gärna med vägledning i de frågor som berör myndighetskontakter.

ABONNEMANG OCH INTRODUKTION TILL DET SOCIALA LIVET

Vi hjälper även till med att ordna det som medföljer då man skaffat sig en bostad i Portugal, såsom abonnemang för el, gas, vatten, internet etc. För att få en bra livskvalité är det viktigt att komma in i det sociala livet och att träffa likasinnade. Här delar vi gärna med oss av det sociala nätverk som vi har byggt upp.

KONTAKT

Kontakta oss gärna per telefon eller via mail för att diskutera Er situation. Eller svara på vårt svarsformulär. Vi utgår från Er speciella situation och försöker finna en helhetslösning som passar Er. Ni kan känna Er trygga med oss eftersom vi egen regi genomfört de tjänster som vi erbjuder under rubriken ”våra tjänster”.

 

Roland Malmgren

Tel: +351 926 772 192

E-post: roland.malmgren@portugalnext.com

Gunvi Malmgren

Tel: +351968546181

E-post: gunvi.malmgren@portugalnext.com

Varmt välkomna till soliga och vänliga Portugal!

Gunvi & Roland Malmgren 

Kontakta oss

12 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This