Vi som är ägare av PortugalNext flyttade till Portugal i mars 2015 och har i egen regi ansökt om NHR, skaffat bostad, registrerat företag, etablerat myndighetskontakter, samt inte minst skaffat oss en bred kunskap om Portugal och vad som gäller i det vardagliga livet här nere. Dessförinnan arbetade vi med olika internationella uppdrag under 30 år, främst i Asien och USA, med bl.a. företagsetableringar inom produktion åt europeiska företag, olika typer av Joint Venture, samt olika uppdrag i chefsposition och projektledning.

Vår samlade kunskap och kompetens är en stark tillgång i relationsbyggande i allmänhet och kommer väl till pass då man har för avsikt att på ett eller annat sätt flytta/etablera sig i ett annat land/Portugal. För att förmedla tjänster i olika former krävs förtroende och lyhördhet – vi tillhandhåller bådadera.

För att få en bra livskvalité är det viktigt att komma in i det sociala livet och att träffa likasinnade.

Hör av dig till oss med dina önskemål och drömmar om att flytta till Portugal. Vilken bostad söker du? Hur ser dina behov av friluftsliv, motion, sociala kontakter ut? Du har säkert många fler frågor…

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan och skicka oss dina önskemål och frågor, så kontaktar vi dig inom kort.

Varmt välkomna till soliga och vänliga Portugal 

Gunvi & Roland Malmgren 

Kontakta oss

12 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This