Vilken bostad söker du? Hur ser dina behov ut? Önskar du hyra eller köpa bostad?

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan och skicka oss dina önskemål och frågor så kontaktar vi dig inom kort.

HYRA BOSTAD I PORTUGAL

Genom Sotheby’s och vårt sociala kontaktnät har vi tillgång till ett stort antal lägenheter och villor för uthyrning. Dock bör man beakta att prisnivån för hyra har ökat rejält under de senaste två åren. Under perioden juli – september är hyreskostnaderna extremt höga, så planera i god tid så att Ni får tillgång till vinterpriser. Kontakta oss gärna med Era önskemål om att hyra, så skall vi försöka finna ett bra alternativ.

KÖPA BOSTAD I PORTUGAL

Att köpa fastighet/bostad i Portugal är annorlunda än i Sverige, framförallt när det gäller garantier och säkerhetsnät. Om något blir fel i samband med köp eller om fel uppdagas efter köp, så kan det bli kostsamt och en långvarig process. Så för att undvika fallgropar och generella misstag, så har vi etablerat samarbete med en världens största och välmeriterad mäklare, Sotheby´s Realty Portugal, vilket borgar för trygga affärer.

SKATTEFÖRDELAR VID BOSÄTTNING I PORTUGAL

  • Ingen skatt på tjänstepension från privat sektor
  • Övriga pensionsinkomster beskattas med 20% (SINK)
  • Kapitalskatten kan ofta elimineras, ingen gåvoskatt, ingen arvsskatt och ingen förmögenhetsskatt. Dessa punkter är beroende av tidigare upplägg och måste utredas för att klargöra personens nuvarande situation.
  • Reavinst kopplat till permanentbostad kan vara skattefri om ägaren återinvesterar i ny bostad, samt att man är över 65 år vid försäljningen.
  • Stora fördelar vid bolagsexit, med rätt planering kan skatt undvikas helt.

Kontakta mig!

7 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This